Schoonmaakbedrijf zeeland

Allround schoonmaakbedrijf in Zeeland

Zoekt u een fijne partner die u kan bijstaan in de schoonmaakwerkzaamheden? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want FrisMa Schoonmaak & Onderhoud is uw schoonmaakbedrijf in Zeeland. Vanuit onze vestiging in Goes zijn wij werkzaam in heel de provincie voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden, gezien wij een allround schoonmaakbedrijf zijn. Dit betekent dat u voor alles met betrekking tot schoonmaken bij ons terecht kunt, wij pakken alles op

Onze diensten lopen uiteen van een glazenwasser in Goes tot vloedonderhoud in Middelburg. Bij ons telt dat we ons 100% inzetten voor het beste resultaat en dat schoon ook écht schoon is. Hierin staan wij u graag bij, waardoor u een prettige partner heeft om mee samen te werken. Wij bekijken met u wat de schoonmaakwerkzaamheden zijn, passen ons aan op uw schema en gaan dan voor u aan de slag. Kleine en grote klussen, FrisMa is uw schoonmaakbedrijf in Zeeland!

Onze diensten

Wij hebben een brede variatie van diensten waarmee wij ons schoonmaakbedrijf in Goes vormen. Dit betekent in de praktijk dat u alles bij ons kunt uitbesteden en met een hoge mate van zorgvuldigheid en enthousiasme zorgen wij ervoor dat u de samenwerking als prettig ervaart. Met een flexibele benadering passen wij ons geheel aan op uw werktijden, wensen en doelen, zodat we het best mogelijke resultaat kunnen realiseren.

Dit doen wij met een verscheidenheid aan diensten. Zo kunt u ons schoonmaakbedrijf in Zeeland inschakelen voor de schoonmaak van kantoorpanden. Wij reinigen dan alle afvalbakken, zorgen dat de vloer gezogen wordt, de ramen worden schoongemaakt, vervangen alle sanitaire voorzieningen en nog veel meer. Kortom, als u de volgende dag aan het werk gaat zit u in een schone en frisse werkomgeving.

Maar ook verzorgen wij diepte reiniging, waarbij wij de keuken, douche, maar ook gymzalen en meer op een specialistische wijze grondig reinigen. Daarnaast kunt u ons schoonmaakbedrijf in Zeeland inschakelen voor vloeronderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in linoleum, pvc en meer, waarbij wij op een professionele wijze de reiniging uitvoeren en uw vloer er weer zo goed als nieuw uitziet.

Kleine en grote klussen, eenmalig en periodiek

Als u snel een schoonmaakbedrijf in Zeeland zoekt voor een spoedklus, dan staan wij paraat. Maar ook als u een schoonmaakpartner zoekt die op periodieke basis bij u langskomt kan u bij ons terecht. In samenspraak met u bekijken we wat de frequentie moet zijn en hierin volgen wij precies uw wensen, zodat het werk optimaal opgeleverd wordt.

De periodieke reiniging zal geheel volgens wens verlopen en hierin passen wij ons op uw agenda aan, zodat wij u niet in de weg lopen. Hierdoor heeft u altijd een schone (werk)omgeving en dat op basis van schoonmaakwerkzaamheden waar u geen last van heeft. Ideaal, nietwaar? Vraag zeker naar de mogelijkheden wat dit betreft, wij staan als schoonmaakbedrijf in Zeeland te popelen om aan de slag te gaan.

Heeft u bepaalde verzoeken? Wilt u advies inwinnen of zoekt u naar een effectieve oplossing? FrisMa Schoonmaak & Onderhoud staat voor u klaar. Contacteer ons schoonmaakbedrijf in Zeeland voor meer informatie of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

%d bloggers liken dit: