Schoonmaakbedrijf Goes

Uw complete schoonmaakbedrijf in Goes

De schoonmaak van uw huis of pand is veelal een tijdrovende bezigheid, maar het moet natuurlijk wel gebeuren. Als u er geen tijd voor heeft of als u iemand zoekt die dit voor u kan verzorgen, dan is FrisMa Schoonmaak & Onderhoud uw schoonmaakbedrijf in Goes. Wij zijn graag uw partner voor alle schoonmaakwerkzaamheden die u met een gerust hart kunt uitbesteden

Wij houden van hoge kwaliteit en grondige reiniging en zullen pas vertrekken als u tevreden bent. Schakel voor een brede variatie van schoonmaakwerkzaamheden FrisMa in en u heeft hier geen omkijken naar. Als schoonmaakbedrijf in Goes zijn wij in te schakelen voor kleine en grote klussen, eenmalig en periodiek. Kunnen we ook voor u aan de slag?

Werkzaam in heel Zeeland

FrisMa Schoonmaak & Onderhoud is gevestigd in Goes en wij leveren onze diensten in de hele provincie. Heeft u een glazenwasser in Goes nodig? Bel FrisMa! Zoekt u een partner voor de wekelijkse reiniging van uw pand in Middelburg? FrisMa staat als schoonmaakbedrijf in Zeeland altijd voor u klaar.

Wij zijn in te schakelen voor glasbewassing, diepte reiniging, vloeronderhoud en alle andere algemene schoonmaakwerkzaamheden. Hieronder vallen zoal het reinigen van het sanitair en het aanvullen van sanitaire producten, maar ook het legen van vuilnisbakken, stoffen, zuigen en nog veel meer. Wilt u genieten van een schone werkvloer? Wij maken het voor u in orde.

Dienstenpakket op maat

Als schoonmaakbedrijf gevestigd in Goes bieden wij een divers dienstenpakket aan, zoals zojuist al omschreven. Dit pakket omvat alle gangbare schoonmaakwerkzaamheden, maar u kunt ook bij ons aankloppen voor specialistische zaken. Hieronder valt zoal de genoemde dieptereiniging (gymzalen, douches, badkamers, etc.), alsook vloeronderhoud waarbij wij met specialistisch apparatuur uw vloer weer als nieuw maken

In al onze werkzaamheden passen wij ons aan op uw wensen. Als wij als schoonmaakbedrijf in Goes uw pand wekelijks moeten reinigen, maar het niet gewenst is als wij tijdens kantooruren langskomen, dan stemmen wij onze agenda op u af. Zo kunnen wij alle werkzaamheden uitvoeren terwijl er niemand aanwezig is, zodat u er geen last van zult ondervinden.

Moeten we wekelijks het pand schoonmaken en eens per maand de ramen wassen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. In alles stellen wij onze diensten flexibel beschikbaar, zodat er een fijne werkrelatie ontstaat en u de zekerheid heeft op een schoon pand. Wij gaan aan het werk op het moment dat het u uitkomt.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze diensten als schoonmaakbedrijf in Goes? Heeft u speciale wensen of zoekt u naar een gerichte aanpak op maat? In alles is FrisMa Schoonmaak & Onderhoud uw partner. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken, u te adviseren en u gelijk een voorstel te doen.

%d bloggers liken dit: