Glazenwasser Goes

Brandschone ramen met de glazenwasser in Goes

Vieze ramen zijn niet prettig. Het belemmert ten eerste uw zicht. Ten tweede ziet het er niet mooi uit en ten derde geeft het ook een verkeerde indruk. De ramen wassen is dan natuurlijk de oplossing, maar het is ook iets wat er al snel bij inschiet. Merkt u dat u hier tegenaan loopt? Moeten de ramen hoognodig gereinigd worden? FrisMa Schoonmaak & Onderhoud is uw glazenwasser in Goes!

Wij komen graag bij u langs om de ramen te reinigen. Als glazenwasser in Goes richten wij ons op het totaalplaatje. We reinigen dus niet alleen de ruiten aan de buitenkant, ook komen we bij u graag binnen de ramen schoonmaken. Alleen dan heeft u 100% schone ruiten en dat voelt prettiger. U kunt immers naar buiten kijken zonder met vuiligheid geconfronteerd te worden. Het staat netjes en ook zorgt het voor een goede uitstraling.

Kunnen wij voor u aan de slag? Neem contact op met FrisMa, uw glazenwasser in Goes!

Eenmalige en periodieke schoonmaak


U kunt FrisMa, glazenwasser in Goes, inschakelen voor het wassen van uw ramen op het moment dat u dat nodig acht. Dit kan natuurlijk eenmalig of op momenten dat het nodig is, maar ook kunnen we dit op periodieke basis verzorgen. Vind u het prettig als de ruiten eens per maand gereinigd worden? Dan zit u bij FrisMa aan het juiste adres.

Onze glazenwasser in Goes komt dan op afgesproken momenten bij u langs om de ramen te bewassen en hierin passen wij ons aan op uw wensen. Wij zijn gevestigd in Goes, werken in Goes, maar als schoonmaakbedrijf in Zeeland in heel de provincie actief. Dus waar uw ramen ook gereinigd moeten worden, wij staan klaar om aan de slag te gaan!

In samenspraak met u bepalen we wat we voor u uitvoeren en uiteraard kunnen we een periodieke aanpak afspreken. Wat u maar wenst, wij passen ons aan.

Aanvullende schoonmaakdiensten


Vanuit ons schoonmaakbedrijf in Goes leveren we naast glazen wassen nog diverse andere diensten. U kunt ons namelijk ook inschakelen voor de algehele reiniging van uw pand, vloeronderhoud, diepte reiniging en meer. Wij zijn allround schoonmaker, waardoor u voor alles bij ons terecht kunt. Dit is voor u erg praktisch, want u heeft dan een vast aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt.

Elke wens is anders, dat geldt zeker in de schoonmaakbranche. Er zijn immers heel veel variabelen die meetellen, maar bij FrisMa kunt u uitgaan van een aanpak op maat. U geeft aan wat er moet gebeuren, wij adviseren u daarin en op basis daarvan gaan wij graag aan de slag. Dit kan als glazenwasser in Goes zijn, maar ook als algemeen schoonmaakbedrijf.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen, maar ook kunt u ons contacteren voor advies. Heeft u liever dat we even langskomen om de klus te bekijken? We zijn slechts een bericht of telefoontje weg. FrisMa is uw schoonmaker en glazenwasser in Goes! Kunnen we ook voor u aan de slag?

%d bloggers liken dit: